Profil

Om intimo.dk

Intimo.dk er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos intimo.dk finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet!

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til både mænd og kvinder fra verdenskendte mærker som Armani, Bjørn Borg, Hugo Boss, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Samsøe Samsøe, Bruno Banani, Diesel, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, Levi's, Schiesser, CR7 Underwear, Jens Bjerg Sørensen og Caroline Wozniacki.

Er der noget du mener vi mangler hører vi gerne fra dig :-)

Levering og fragt

Intimo.dk leverer gratis fra dag til dag på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før klokken 14.00 og de pågældende varer er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer på shoppen.

Der er ikke noget fragt- eller ekspeditionsgebyr hos intimo.dk og alle forsendelser bliver naturligvis sendt i forsvarlig emballage.

Hos intimo.dk tror vi på hurtig og fleksibel levering. Derfor har vi samlet en række forskellige fragtmetoder, således du kan vælge netop dét, som passer dig bedst.

Det er altid gratis at få leveret din bestilling i hele Danmark!

Kontakt

Har du spørgsmål til en vare eller hjemmesiden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det er uddannet og professionelt personale, som står klar til at hjælpe dig.

intimo.dk A/S
Bornholmsvej 1
7400 Herning

Hverdage 10-15
Tlf: 30132060
Email: kundeservice@intimo.dk