Retur & bytte

365 dages fuld returret - også på udsalgsvarer

Hos intimo.dk følger vi naturligvis alle gældende love og forbrugerregler omkring e-handel, og ofte mere til.
Ifølge loven har du "kun" 14 dages fortrydelsesret + yderligere 14 dage til at sende varerne retur, hvor du hos intimo.dk altid har 365 dages fuld returret og 2 års reklamationsret gældende fra modtagelsesdatoen - det kalder vi god service!

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage som du har indbetalt til os for varen, såfremt varen er ubrugt og i original emballage.
Beløbet bliver tilbageført til det kreditkort som er benyttet da varen blev købt, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Når vi har modtaget returvaren eller modtaget bevis for, at varen er sendt retur til os tilbagebetales beløbet. Oftest sker dette indenfor maks. 5-10 hverdage.
Vær tålmodig, for det kan tage 2-30 dage for tilbagebetalingen at blive krediteret din konto. Tiden afhænger af hvilken bank og kortudsteder du har.

Ombytning

Ønsker du at ombytte en eller flere varer til en anden farve, størrelse eller en helt anden model, kan du enten lave en ny ordre i shoppen på de varer du ønsker at modtage i stedet eller du kan lave et almindelig bytte, hvor du sender varen retur og skriver på den vedlagte returseddel hvilken vare du ønsker i stedet. Ved at benytte sig af almindelig ombytning kan vi desværre ikke garantere at varen er på lager når vi modtager din returpakke, da den kan være solgt i mellemtiden.

Returnering af brugte varer

Ifølge den nye lovgivning af 14. juni 2014, kan du fremover fortryde køb af varer, selv om du har taget dem i brug. En eventuel værdiforringelse fratrækkes så det beløb, som vi refunderer til dig, efter at vi har foretaget en vurdering af varens stand og værdi for os i handelsøjemed.

Husk at omkostninger til porto dækkes af kunden.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Retur & bytte seddel

Varen sendes tilbage i forsvarlig emballage til:
Intimo.dk
Att: Returafdelingen
Bornholmsvej 1
7400 Herning


For at returnere eller ombytte skal du benytte vores returseddel som downloades her:

Tilknyttet fil:
Returseddel.pdf (216 kB)

Reklamationsret

Når du handler hos intimo.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at få en kvittering.
Uberettigede reklamationer kan pålægges et undersøgelsesgebyr og forsendelsesomkostninger.
Varen sendes tilbage i forsvarlig emballage til:
Intimo.dk
Att: Reklamationsafdelingen
Bornholmsvej 1
7400 Herning